[ over stoneteam ]

VAKMANSCHAP

Na een jarenlange ervaring op te bouwen in de sector, besloten we zelf de stap te zetten naar een eigen bedrijf waarin we een sterke visie en vakmanschap willen uitdragen. We besloten onze expertise te bundelen en ons volledig te storten op Stoneteam. Elk project, welke vloer of ruimte dan ook, zullen wij professioneel behandelen en afwerken. We streven dan ook steeds naar maximale klantentevredenheid.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Professioneel en eerlijk advies zowel voor, tijdens als na de werken.
  • Een vrijblijvende offerte.
  • Een scherpe en correcte prijsstelling.
  • Een team van deskundige en betrouwbare vakmannen.
[ stone team ]

Onze filosofie

Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit op lithiumbasis. Deze moleculen zorgen voor een volledige indringing in de poriën van het beton. Al onze producten zijn milieuvriendelijk en hebben hun effectiviteit doorheen de jaren meer dan bewezen.

Onze werkwijze

Wij staan in voor professionaliteit en vakmanschap. Zo bieden wij onze klanten professioneel advies en staan wij hen bij met raad en daad. Bovendien zijn onze prijzen steeds correct én concurrentieel.

Onze visie

Wij streven steeds naar maximale klantentevredenheid. Voor we een vrijblijvende offerte opstellen, komen wij graag eerst ter plaatse om het project correct te kunnen beoordelen. Samen gaan we op zoek naar de ideale oplossing die past binnen jouw budget en planning.

Onze AANPAK
[ +]
Tevreden klanten/jaar
[ +]
jaar ervaring
[ +]
Projecten/Jaar
[ how it works ]

Wat wij jou te bieden hebben

Impregneren en behandelen van nieuwe betonvloeren

Bij Stoneteam bieden wij een volwaardig alternatief aan voor de reguliere curing compound, die vaak standaard wordt aangebracht. Wij brengen, na plaatsing van de betonvloer, een impregnatie aan die de vloer zal verharden. Na 28 dagen herhalen we deze behandeling, ditmaal in combinatie met een beschermende en vlekwerende behandeling. Deze werkwijze heeft een behoorlijk aantal voordelen:

  • Een slijtvaste, verharde vloer met een verlengde levensduur.
  • De vloer is vuil- en waterafstotend, maar blijft ademen.
  • Gemakkelijker in onderhoud.
  • Voorkomt betonstof, mos en algengroei.
  • Vormt geen film, dus kan niet afgelopen worden.
Opwaarderen en renoveren van bestaande betonvloeren

Heeft jouw betonvloer een doffe uitstraling gekregen? Zijn er vlekken of beschadigingen opgetreden? Geeft jouw vloer hinderlijk stof af? Dit kan gelukkig door de juiste behandeling opgelost worden. Doorheen de jaren hebben wij talrijke behandelmethodes voor beton ontwikkeld waardoor bijna elke betonvloer terug opgewaardeerd kan worden. Onze behandelingen bestaan uit schuren, polijsten, impregneren, sealen, kleuren, opruwen, herstellen of een combinatie van meerdere technieken.  Bovendien zijn wij erkend uitvoerder van het C² Power Polish systeem™, een premium diamantschuursysteem dat de beste resultaten garandeert.

Terrazzo vloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van 2 verschillende soorten terrazzovloeren, namelijk beton- of marmerterrazzo en epoxyterrazzo. Terrazzovloeren brengen heel wat voordelen met zich mee. Zo zijn ze aanpasbaar aan jouw individuele wensen: je kan de kleur en de granulaten zelf kiezen. Hierdoor is elke terrazzo uniek. Bovendien passen ze in elk interieur en zijn ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Stoneteam is erkende uitvoerder van HiPERFLOOR®.

[ testimonials ]

Wat onze klanten zeggen

Duidelijk een bedrijf met kennis van zaken, die de tijd nemen om vakwerk af te leveren.
Myriam van Cauter
Facebook
Super product! Super mensen! Super team. Zij hebben top werk geleverd een echte aanrader!
Yannick Vandam
Google Reviews
5 sterren
Sofie Leeman
Google reviews